Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Η τελευταία ανάρτηση του χρόνου!


Το 2010 σε λίγες ώρες θα περάσει στο παρελθόν, ανοίγοντας το δρόμο στη νέα χρονιά. Ελπίδες για περισσότερη ευτυχία, επιτυχίες, αγάπη, και... και... και!!!! Ο καθένας από εμάς έχει και μία ευχή να κάνει για το 2011. Θυμηθείτε, όμως, να σκεφτείτε το εξής: ο χρόνος που φεύγει σας άφησε καλές αναμνήσεις; Είστε περήφανοι (ή τουλάχιστον χαρούμενοι) για όσα καταφέρατε αυτές τις 365 μέρες της ζωής σας; Τελικά αυτό έχει σημασία: να είσαι ικανοποιημένος για αυτά που πέρασαν, ώστε να έχει ελπίδα και δύναμη να ζητήσεις περισσότερα!
Στα καθ'ημάς τώρα! Η προσπάθεια που ξεκινήσαμε μαζί αυτή τη χρονιά (τον περασμένο Φεβρουάριο) ελπίζω ότι προχώρησε καλά! Φτάσαμε τις 25 δημοσιεύσεις με θέματα κυρίως σχετικά με το χωριό μας, άλλοτε προγραμματισμένα και άλλοτε προκύπτοντα από την επικαιρότητα! Εύχομαι να βοήθησα έστω και στο ελάχιστο να αποκτήσετε μια πιο καθαρή εικόνα της ιστορίας μας. Υπόσχομαι ότι το 2011 θα είναι πιο εποικοδομητικό, όσο βέβαια μου επιτρέπουν και οι υπόλοιπες υποχρεώσεις μου!
Εύχομαι σε όλους σας καλή χρονιά με υγεία, προσωπική ευτυχία και γαλήνη κοντά στους ανθρώπους που αγαπάτε και σας αγαπούν!

4 σχόλια:

  1. Καλή Χρονιά !!! Άντε με το καλό το 2011, με τις διπλές αναρτήσεις !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ ξάδερφε!!!
    Καλή χρονιά!!!Κι ελπίζω να μου κάνεις καλό ποδαρικό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία!Εύχομαι πολλές πολλές αναρτήσεις και πολλές εμπνεύσεις!

    Ασημίνα Κωνσταντοπούλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευχαριστώ πολύ!!!
    Καλή συνέχεια με τις όμορφες δημιουργίες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή